Menu
Log in


Green Steel World Expo & Conference

  • 26 Jun 2024
  • 27 Jun 2024
  • Essen

Green Steel World Conference er den førende samling af industrieksperter, forskere og innovatører dedikeret til at fremme bæredygtig produktion af stål. Vores konference er den perfekte mulighed for fagfolk fra hele verden til at mødes og udveksle viden og ideer til, hvordan man skaber en renere, grønnere fremtid for stålindustrien.

Green Steel World Conference er en platform for samarbejde og diskussion om de seneste fremskridt inden for grøn stålteknologi. Vores konference vil byde på præsentationer og paneldiskussioner fra førende eksperter på området, der dækker emner som energieffektivitet, kulstoffattige produktionsmetoder og bæredygtig materialeindkøb.

Uanset om du er en erfaren brancheprofessionel, en forsker, der udforsker nye grænser inden for bæredygtig stålproduktion, eller en studerende, der er interesseret i at lære mere om dette vigtige emne, tilbyder Green Steel World Conference en unik mulighed for at forbinde med ligesindede individer og få værdifuld indsigt ind i fremtiden for grønt stål.


Læs mere om konferencen og tilmelding her.